KüçüK YANGıN KAPıSı HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana sel ve sarsıntı gibi öbür tabii afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Yangın bapsı ötümsüz ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolaylıkla dokunca görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Mono blok gövde gestaltsı şube sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile eke binalarda olması kişilerin dirilik Yangın Çıkış Kapısı kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this page